01-09-06

42

Ik had nog niet geschreven dat ik heel veel plezier beleefd heb aan de Marathon van Brussel. Een paar jaar geleden had ik nochtans gezworen dat ik nooit meer in Brussel zou lopen maar ja de wil en de drang waren te groot om te weerstaan.

Een zwaar parcours, niet ideaal om een scherpe tijd te lopen. Er waren heel wat lopers, hoeveel weet ik niet precies. Ik liep als vijfenzestigste over de meet na drie uur en tien minuten. Toch wel tevreden, eigenlijk wel heel tevreden. Ik vind trouwens dat je je eigen lichaam niet mag aandoen van niet tevreden te zijn na zo'n zware inspanning, al valt de tijd dan nog serieus tegen.

Volgende week zondag staat mijn favoriete marathon op het programma: Flanders Fields. Met een frisse noordenwind moet de tweeënveertig tussen Nieuwpoort en Ieper in minder dan drie uur kunnen geslecht worden.

 

 

11:03 Gepost door marc in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Mooie prestatie Wat een mooie prestatie, op zo'n zwaar parcours. Maar ja, jij bent duidelijk geen groentje meer. In zo'n korte tijd 2 marathons lopen, daar moet je wel sterk in je schoenen voor staan. Ik ben nog aan het bekomen van vorige week en jij denkt al aan de volgende. Veel succes zondag en ga maar onde die 3 uur.

Gepost door: Christophe | 01-09-06

slik Marcje,gij zijt top!

je lieve Bé x

Gepost door: rebecca | 01-09-06

goe weer ja goe weer. bij twintig kilometer beginnen mijn beentjes al te trillen. en dan spreek ik nog over tien jaar geleden.

Gepost door: eilandman | 01-09-06

Meer dan 2.000.000... ... magische, mythische, marathon-meters heb je ondertussen gelopen, Marc.

Bovendien is 3u10 allesbehalve een slechte tijd.

Maar het échte feest hou je maar voor die 50ste marathon die er binnenkort aankomt.

Proficiat, alvast.

Gepost door: Wim | 01-09-06

knap wreed knappe prestatie en je staat al te popelen voor de volgende. Ferm! ALvast héél veel succes de 10e september!

Gepost door: Ruthje | 01-09-06

succes... lopen is niets voor mij. Eerst en vooral omdat ik het niet graag doe en daarbij komt nog dat ik niet genoeg puf heb om het vol te houden. of zou ik dan toch oud worden??? ;-)
groetjes

Gepost door: annemie | 01-09-06

marathon knap gedaan marc! ik was er, al was het van aan de zijkant, bij en keek ernaar. het applaus was zeker verdiend. 42 km, zelf durf ik er niet aan denken.
chapeau marc!
lieve groetjes, loretta

Gepost door: loretta | 02-09-06

42 vind ik een mooi getal.
44 ook trouwens.
dag Marc, succes ermee!

Gepost door: Evy | 02-09-06

re-actoortjes hey christophe, vandaag is de eerste dag dat mijn benen terug 'gewoon' aanvoelen. dus vanaf nu begin ik concreet aan volgende week te denken. ja, eenmaal de smaak te pakken is het moeilijk om er nog af te blijven hé.

dag bé-ke, toch geen krop in de keel hé ;-) merci voor je lieve opmerking.

eilandmannen moeten toch goed kunnen lopen? terug aan de slag, vriend!

hey wim, vijftig is inderdaad een schoon rond getal hé. misschien wel schoon genoeg om definitief te zijn. wie weet?

dag ruthje, jij bent anders ook niet slecht bezig hé. ja volgende week zou alles eens perfect moeten zijn, dat zou mooi zijn.

hey lieve annemie, lopen is een basiselement in mijn leven: eten, liefde, lopen en drinken. misschien in een andere volgorde, afhankelijk van mijn gesteldheid. ;-)

hey lieve loretta heb ik je dan gemist? nee, dat kan toch niet? ik zal de film van de aankomst op de grote markt nog eens op mijn gemak afspelen...

merci evy. is veerenveertig ook mooi? ja, ik denk het wel, jazeker, het kan niet anders, veerenveertig is prachtig (net als achtentachtig) maar om te lopen zijn het toch die twee teveel.

prettig weekeinde. marco.

Gepost door: marc | 02-09-06

negatieve split Marc, je kent dat systeem hé, tracht het toe te passen 'a fortiori', dwz tot aan km 30 op een rollend gevoel, daarna pas naar die chrono kijken en 12 km accelereren of doen alsof. Btw, het weer lijkt me gunstig, ik wens je veel rukwind in de rug. Tracht er vooral van te genieten, carpe marathon.

mv

Gepost door: marlon | 02-09-06

Proficiat marcske Als je je lichaam dat geweld aandoet, dat achteraf ook deugd doet, dan mag je je geest dubbel en dik danken; mag en moet je op jezelf toasten want zelfaanvaarding is DE weg naar een gelukkig mens.
Ik breng alvast op jou en tegelijk op mezelf een toast uit !
lieve weekendgroet,
Iris

Gepost door: Iris | 02-09-06

Niet slecht zo'n 65ste plaats!!!
Hopelijk valt het volgende week ook mee...maar ja, zoals jij traint, dat moet wel, hé!
Lieve groetjes.

Gepost door: Ilona | 03-09-06

De commentaren zijn gesloten.