01-09-06

Hart

Ticketjes voor pearl jam worden duur betaald, het reserveren van sportpaleiskaartjes is een strategische en goeddoordachte operatie geworden. Waarvan ik geen kaas gegeten heb. Waar ze nog wel heel veel  kaas hebben is in Nederland natuurlijk. De dag voor Antwerpen speelde eddie en de zijnen in het Gelredome stadion (te Arnhem) en zelfs voor mij was het een fluitje van een cent om een kaartje of twee te bemachtigen.

De superlatieven over hun concert zijn reeds overvloedig door alle media uitgebazuind. Moet ik daaraan nog mijn steentje bijdragen? Misschien is het aardig om te weten dat we achteraf de bedenking maakten dat het menselijk onmogelijk moet zijn om twee dagen na elkaar zo'n energie en passie te kunnen geven aan een waanzinnig wild publiek. Pearl Jam heeft heel wat mooie nummers die door een goed op elkaar ingespeelde band heel goed gebracht worden. Maar zo zijn er wel meerdere groepen. Het is Vedder die het geheel tot een hoger niveau verheft. Hij is één en al passie, het komt recht uit zijn hart, hij is zijn hart. Ik hou van mensen die wat ze doen, doen met hun hart. Passie.

Bedankt voor de mooie reacties op de viswolk. Stel je voor dat ik mijn boterham verdien met het kijken naar wolken! (ik doe het wel met heel mijn hart, hé) 

10:45 Gepost door marc in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

:-) Mij zo doen watertanden...
foei!

Gepost door: rebecca | 01-09-06

thanks Marc, je verslag lijkt me schoon geloofwaardig, niet zoals die kinderkrant-recensie in HNB van de puberale Thomas Lowette (graag zijn naam, jawel)

Btw, aan kaartjes geraken in het Sportpaleis, hoe flikken mensen dat? Wij misten grandioos de kans. We troosten ons met jouw genot en passie.

mv

Gepost door: marlon | 02-09-06

..
:-)

Gepost door: Evy | 02-09-06

re-actie dag die bé, het is daarvoor dat ik het doe!

dag marlonmaat, aan passie en gedrevenheid zal het jou zeker niet ontbreken hé. volg het ritme van het hart.

he evy, ;-)

Gepost door: marc | 02-09-06

De commentaren zijn gesloten.