04-09-06

Droomeiland

 

Toen we van de basis naar de landingsstrip vlogen, werd mijn aandacht getrokken door een heel klein eilandje. Een eilandje in een zee van ijs. Omgeven door een prachtig dooikanaal van het meest intense groen dat ik ooit zag. De azuurblauwe poelen deden me twijfelen of ik in een droom was verzeild.

Nee Eilandman, het is niet Tiengemeten. Ik denk niet dat het een naam heeft. Ik stel voor dat wij het een naam geven. Iemand een idee?

00:29 Gepost door marc in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

VERDURA Mooie blog, mooie foto's, mooie tekstjes. Verdura (groen!) klinkt misschien te exotisch voor al dat sneeuw.

Gepost door: etienne | 04-09-06

naam Sit Nalta.

Gepost door: martin | 04-09-06

super... Het moet alleszins te maken hebben met vrouwelijkheid...
Maar het ontbreekt me momenteel aan inspiratie..:-)
Passionata..?
De vorm tussen het gesmolten ijs,doet menig man en vrouw fantaseren,denk ik...

Gepost door: rebecca | 04-09-06

nice pic Aura verde vind ik wel een geschikte naam.

Groetjes,
Tom

Gepost door: Tom | 04-09-06

canicross Hallo Marc, wat canicross betreft: Lopen is plezant, met de honden lopen nog plezanter, ook op training. Alle rassen (en kruisingen) zijn toegelaten zolang ze maar medisch in orde zijn. De populairste rassen momenteel zijn de Border Collies en Jack Russels, die laatsten kunnen in een rugzak:-). Kleine honden kunnen zeker hun "manneke" staan, alleen hebben ze niet dezelfde kracht om hun baasje te trekken als een grotere hond. Zeker eens proberen.Als ik de tijden zie van verschillende sportieve bloggers, dan zit er zeker een podiumplaats in voor jullie. In Wallonië organiseren ze regelmatig wedstrijden over langere afstanden. Ideaal voor een sterke, ervaren marathonloper en tevens een goede (afwisseling) voorbereiding.

Gepost door: etienne | 04-09-06

wel ... euh ... Nixacerbus Borealis. Definitely Maybe.

Gepost door: eilandman | 04-09-06

:-) het maagden-ijs-eiland.....

Gepost door: Iris | 04-09-06

omdaarom Laten we de dingen maar rustig bij hun naam noemen: "LIEFDESKRATER"

mv

ps: wel slecht getimede item, want wat met de marathon, hopelijk zonder flanders-kater?

Gepost door: marlon | 04-09-06

reflexie sorry Marc, kan het zijn dat ik je die marathon weer een week te vroeg liet afwerken, waarom timede ik je loopagenda slecht? reeds de tweede keer hé :-) ik denk dat ik uit mede(be)leven zenuwachtig begin te worden

mv

Gepost door: marlon | 04-09-06

ant-woord hey etienne, merci voor de interessante uitleg over de canicross. voorlopig kan ik daar niet aan deelnemen wegens geen hond. ik heb enkel een kat en die heet dan nog 'muis'.

martin, ik heb de eigenaardige gewoonte om, als ik een woord niet herken, er een anagram in zoek. deze keer was het onmiddellijk raak: Atlan Tis. Het is soms interessant om de boel op zijn kop te zetten.

hey bé, indien de temperaturen er wat aangenamer waren zou ik daar wel een paar weekjes met jou willen doorbrengen. wat denk je?

Aura Verde, heeft een mystieke ondertoon. Ja tom, misschien moeten we er spinazie en zurkel telen, dan kunnen we Anguilla Verde klaar maken. wordt zeker en vast een succesnummer!

Hey eilander, geen anagramoplossingen voor jou Nixacerbus, ik tast in het duister. maar borealis zou ik veranderen in australis. dan zitten we dichter in buurt.

hey lieve iris, ja voorlopig lijkt me dat een mooie naam, tot ...

...we het moeten herdopen als Liefdeskrater, wat het uiteindelijk wel zal worden, nietwaar Marlon? En ja, flanders fields worden pas volgende zondag doorkruist door halfgare en -geklede menspersonen. waarvan ondergetekende passioneel deel zal van uitmaken.

marc

Gepost door: marc | 05-09-06

laat ik wist geen naam.
nog steeds niet.

Gepost door: Evy | 05-09-06

succes ik wens je zondag heel veel succes in die mooie marathon die ik ook nog es hoop te lopen ... zondag kom ik jullie alvast aanmoedigen bij de start op de markt van Nieuwpoort. Als je mij herkent ...

Gepost door: Koen | 05-09-06

terug Hey Koen, ik zal uitkijken maar een pint drinken zal er op dat uur van de dag nog niet inzitten. Gisteren nog gevallen met mijn koersfiets, niet op tijd uit mijn klikpedaal geraakt en op lachwekkende wijze op de rand van de borduur gevallen. resultaat: pink verstuikt, gelukkig heb je die niet nodig om te lopen. Trouwens, twee mooie dames waren getuige van mijn gevecht met de zwaartekracht, ze gaven me dan ook onverwijld hun zorgzame aandacht (waarop ik mijn toneelspeelkunsten nog eens bovenhaalde ;-) )

Evy, take your time, my dear. Anyway, what's in a name these days?

Gepost door: marc | 05-09-06

atlantis samen met atlantis schijnt mijn commentaar verzonken te zijn. wat is er gebeurd? of lees ik er over heen, in mijn dagelijkse verblinding?

Gepost door: martin | 06-09-06

vorige pagina hey beste martin, de commentaren zijn verdeeld over twee pagina's, klik op 'vorige pagina' of 'volgende pagina'. daar staat je Sit Nalta mooi te wezen! gegroet beste vriend.
marc

Gepost door: marc | 06-09-06

anagram had dit later verduidelijkt maar die commentaar is niet meer terug te vinden. nix = sneeuw / acerbus = groen. groeten van eilandman

Gepost door: blogonious | 07-09-06

De commentaren zijn gesloten.