09-09-06

Klaar

Met mijn vorige posting heb ik genoeg aan de uitbreiding en etymologische onderbouw van mijn woordenschat gedaan voor deze week. Maar zo te zien was ik lang niet de enige die deze bijschaving of heropfrissing kon gebruiken. Hierbij mijn gewaardeerde dank aan Tom, die hier bewijst naast een voortreffelijk meteoroloog te zijn ook nog op andere gebieden een woordje te kunnen meepraten.

Maar vanaf nu is het gedaan met frivole uitspattingen allerhande, het is tijd voor het serieuze werk. Binnen welgeteld vierentwintig uur (de bij de pinkende zijnde lezer zal beseffen dat dit veranderlijk is naargelang het tijdstip dat hij dit leest maar deze laatste opmerking is totaal overbodig want diegenen die hier af en toe iets lezen zijn meer dan alleen maar bij de pinken STOP) wordt het startschot van de In Flanders Fields Marathon gegeven. 42 kilometer tussen Nieuwpoort en Ieper worden gelopen langs de IJzer en de Ieperlee, een prachtig parcours langsheen IJzertoren, Dodengang en de sluis van Boezinge. Het is heerlijk lopen langs de West-Vlaamse jaagpaden en landwegen, in de schaduw van de hoge populieren. Het is een prachtig stukje Westhoek, en bij het mooie weer van morgen wordt het extra genieten.

Het enige dat me nu nog rest is die opkomende verkoudheid zoveel mogelijk onderdrukken. Voor ik ging slapen gisterenavond, heb ik nog een tas saliethee met honing gedronken waarna ik mijn borstkast overvloedig met Vicks heb ingewreven. Als dessert heb ik eens goed aan de Sofrasolone gesnoven.

Voor de rest voel ik me prima, nergens pijntjes of stresserende ongemakjes, schoentjes mooi gepoetst, singletje gestreken. Ja ik denk dat ik er klaar voor ben!

 

   

    (Als je op de boot clict kom je op de blog waar ik de foto vond.)

10:47 Gepost door marc in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

dank u Dank u Marc voor gisteren. Zoals u het zei, googelend op zoek naar cleavage en gevonden (met een wilde gok). Als we elkaar ooit ontmoeten na een loopwedstrijdje of zo, herinner er mij aan dat ik u een "Duvel" schuldig ben. En aangezien er zoveel reactie was op uw mooie bijdrage van gisteren, op de onderstaande link info gevonden.
http://www.bullz-eye.com/cleavage_gallery.htm
Nu de echte reden van mijn reactie: Succes met uw marathon, dat u de tijd moogt lopen waarvoor u getraind hebt.

Gepost door: etienne | 09-09-06

héla, héla Sofrasolone marcske, toegelaten en geeft geen positieve dopingcontrole!
Spuit nog maar eens goed met dat verstuiverke morgen!
Neen, ik wou je eigenlijk succes wensen voor je Flanders Fields Marathon en zo te lezen zie je dat helemaal zitten. Dat kan dus niet fout gaan! Op naar een ronde tijd van ...?
met de wind in de rug marc!
loretta

Gepost door: loretta | 09-09-06

gokje Marc, kan het zijn dat je 2u59' hebt gelopen, ik heb niet zitten googlen, gewoon op 't gevoel, met een vermoeden dat je iemand in gedachten had, kan dat niet: met extra-vleugels alle teugels los en die drie uur aan flarden lopen, was het een ware ravage, hangt je hart je uit de keel???

mv

Gepost door: marlon | 10-09-06

FFM toi toi toi, tzal waarschijnlijk wel weer een geweldige prestatie worden, die FFM.

Gepost door: kj | 11-09-06

De commentaren zijn gesloten.