29-09-06

50

50

 

Morgen loop ik voor de vijftigste maal een marathon. dat komt overeen met vijftig maal tweeënveertig kilometer of tweeduizendhonderd kilometer. om de vijf kilometer een bekertje water, dat is vierhonderdwtintig bekertjes. vijftig medailles van tweehondervijftig gram dat is niet minder dan twaalfeneenhalve kilo eremetaal. Vijftig T-shirts dat is één volledige kleerkast en iedere marathon ben ik twee keer doodgegaan dat is, juist ja, honderd keer gestorven.

Weet er iemand hoeveel levens een marathonloper heeft? Honderd, honderdenéén?

Desalniettemin, afspraak morgen op de dijk van Oostende, als het heel goed gaat om 14u10, hoogstwaarschijnlijk rond 15u00. See you there!

16:00 Gepost door marc in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

veel succes morgen ... 'k zie je wel om 12 uur ... als ik aankom zit jij alweer thuis :-)))

Gepost door: Koen | 29-09-06

man... ik wou dat ik de energie kon opbrengen maar die is al lang weggevlogen samen met een deel van mijn dromen....stillekes aan probeer ik die terug te winnen.
groetjes en veel succes

Gepost door: annemie | 29-09-06

rekenen veel rekenwerk hier.
heb je al die t-shirts nog?
Succes, Marc.

Gepost door: Evy | 30-09-06

:-) en hoeveel stappen zouden dit zijn ? ;-)
Loop al goed, beste marc. Nog een geluk dat het weer meevalt want voor zondag voorspelt men heel veel wind en regen aan de kust, dus profiteer ervan !
fijn weekend,
Iris

Gepost door: Iris | 30-09-06

liquide pitstop Marco, zonder die sanitaire halte waren er meerdere minuten afgegaan, zeker weten, zie ons evangelie: we hebben met schroom maar hoogst persoonlijk vastgesteld dat je overschotten van reserves in de marges van je loopbroek had, zelfs je rugnummer (500!) leek niet aangetast, daar zat nog rek op... keiveel sterkte voor je resterende veldwerk, onze trouwe wensen worden jouw werkelijkheid...

Gepost door: marlon | 30-09-06

re-actoI hey koen, ik zag net dat je binnen was in 4u30, goed gedaan, man. ik vond het heel tof van je te ontmoeten. ja echt heel tof. tot de volgende!

merci annemie. dromen verlies je nooit, misschien enkel de ambitie om ze waar te maken. ook kwestie van tijd en ruimte, hé.

ja, evy ze liggen nog allemaal in mijn kast, de boorden buigen 'bangelijk' door. maar ik heb er nog nooit ene van gedragen, of ja toch wel, om te slapen als ik koorts heb.

ik denk dat ik een gemiddelde haal van 65 à 70 stappen per honderd meter, iris. rekenen valt me zwaar op dit ogenblik (post-marathon: hoofd en spieren doen niet precies wat van hen verwacht wordt). trouwens het was inderdaad super mooi weer. hé wie had daar voor gezorgd denk je?

dat is een heel mooie wens, marloncompagnon, volgend jaar loop ik een suppersnelle 2u54. ken jij een knappe coach? ik vond het een zeer aangename namiddag.

dit was nu echt de laatste marathon. van dit jaar wel te verstaan. ik heb geen enkele ambitie om er honderd te lopen, nee zeker niet, maar ik zou wel graag nog eens onder de 2,55 duiken. Na de winter!
baai baai, tot in de draai.

Gepost door: marc | 01-10-06

50 ... dat is ook vijftig keer drie kussen van 50 keer 2 eredames, 50 ruikers bloemen, ...

Gepost door: geert | 03-10-06

De commentaren zijn gesloten.