01-10-06

lijstje

 

Het is een warboel geworden. Ik had nochthans voorbeeldig mijn best gedaan om alle jaartallen en tijden mooi onder elkaar te rangschikken. Linksonder had een mooi lijstje moeten komen met alle tweeënveertigers die ik gelopen heb, maar zoals je kunt zien het is me niet gelukt. Nu kost het een beetje zoekwerk om uit te vissen wanneer ik hoe liep: de traagste, de vlugste, de eerste maal onder de drie uur, hoeveel maal onder de drie uur,...

Ik kende natuurlijk mijn beste tijd maar tijdens het overtikken van al die gegevens kwamen kilometers herinneringen terug, marathons waar ik mezelf overtrof en marathons waar ik compleet door de mand ging. De tranen bij de 3u00m06s van de maasmarathon toen ik nog niet onder die drie uurgrens was gebroken, de uitbundigheid toen ik een maand later er dan toch onderdook. Het superjaar 2003 toen ik ze alle vier onder de drie uur liep met als klap op de vuurpijl de 2u55 in Beernem.

Dit jaar vielen de tijden wat tegen. Wat gebrek aan frisheid tijdens de laatste tien kilometer waarschijnlijk een gevolg van teveel marathons op een tekorte tijd. Nu ik mijn lijstje van de vijftig volledig heb, kan ik me beginnen focussen op scherpe tijden. Doelstellingen voor volgend jaar? Mmmmm, met 2u53 zou ik content zijn. Moet te doen zijn...

10:59 Gepost door marc in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

die is weeral binnen 3.07 u is een zeer moeie tijd.En een lijstje van 50 bijeen lopen is voor mij ondenkbaar, en dan nog met zo'n tijden .In 2008 loop ik ook onder de 3 uur. Volgend jaar in rotterdam ga ik voor een tijd van 3.00 - 3.05 u. zondag in eindhoven mijn 7 marathon tegen 4.00 u en trager denk ik ( voor edith ).Bij onze club was er ook iemand die de 50 liep en op vraag ook het borstnummer 50 gekregen .

Gepost door: mario | 01-10-06

knap gedaan! die vijftigste is ook weer mooi binnen! op naar een volgend marathonjaar marc. ik voel aan dat de motivatie er alleszins is, dus die scherpere tijden zitten er voor jou zeker aan te komen! blijven trainen marc, ik blijf supporteren.
doei, loretta

Gepost door: loretta | 01-10-06

blijkbaar een beetje html tekort je kan alles mooi onder elkaar krijgen als je de html code invoert van de andere regel. Je zet br tussen haakje < en haakje >
Ik doe het hier niet anders zet hij mijn tekst op een andere regel...
groetjes en van harte want zo hard lopen kan ik zeker niet...eerlijk gezegd : ik heb een hekel aan lopen

Gepost door: annemie | 01-10-06

proficiat! Ik was ook onder de indruk,Marc...
Ondanks de slechte voorspellingen,was het prachtig weer!Voor mij de max,voor jou werd het zwaarder...
De laatste meters liep je op automatische piloot,zag ik...een superprestatie de 23e(dacht ik ?) op 6000 deelnemers!
Ook je recuperatie nadien was behoorlijk vlug!
Toch aan je lichaamstaal en babbel te horen..!
Het was een ontspannende namiddag,super!!

Gepost door: bb. | 01-10-06

het lijstje ziet er inderdaad al een stuk beter uit, maar het kolommetje is te smal waardoor krijg je de tijden op een ander lijntje.
groetjes op een frisse maandagmorgen

Gepost door: annemie | 02-10-06

Marathon 50 club proficiat met je lidmaatschap ... verdorie ... en je bent nog in de fleur van je leven ... 100 is coming!

Gepost door: Koen | 02-10-06

50 ... Bangelijk, groaf, nie te doen, ... dat zijn de "Aantwaarpse" termen die me door het hoofd vliegen als ik denk aan 50 marathons. Dat is al een enorm mooi marathonverleden.
En nu? Op naar nummer 51 he.

Loopgroet, TCRunning.

Gepost door: Tom | 02-10-06

vraagske marc , hebt gij al kortere wedstrijden gelopen ook bvb nen halven marathon , zo ja wat is daar uwen besttijd ?

Gepost door: roadrunnerke | 02-10-06

bonjour bonjour marco, tout va bien, mon ami? groetjens uit brussel. en bedankt voor de mooie woorden.

Gepost door: martin | 02-10-06

50, dat is een mooi getalleke!!! Proficiat....weinigen gaan dat nadoen.
Lopen is je lust en je leven, blijkbaar! dus, zet hem op, Marc!
Ik supporter wel hoor!
Groetjes.

Gepost door: Ilona | 03-10-06

re-acto hey mario, jouw schema is wel heel strikt nauwkeurig gepland. ik denk dat jij vroeger, op het onverwacht door de drie gaat. wedden?

merci loretta, nu de vijftig binnen zijn, werken we aan de snelheid. ik denk dat mijn basisconditie nu wel in orde is, vanaf staat alles in teken van 'speed'!

hébéetje, de eerste recuperatie gaat meestal spectaculair snel. de trage spierpijnen blijven langer. nu nog steeds is de trap afdalen een marteling. wanneer kom je me masseren?

ja annemie, ik heb het lang kunnen verbergen dat ik niks van computers afweet. het moest toch eens uitkomen nietwaar?

hey koen, het was heel tof om je ontmoeten, echt waar. tot de volgende.

dag jan, ik loop zelden andere wedstrijden. ik hou van de marathon en kan me niet echt opladen voor andere afstande. Natuurlijk in brugge zelf, liep ik dwar in 59 minuten en van 10 mijl van oostende naar brugge in1u04m.

ouioui, mon cher martin, tout va bien. je vous remercie pour votre visite, vous etes un homme respectable. marcque.

merci Ilonaatje, je hebt het helemaal juist, lopen is het hart dat het bloed door mijn lichaam pompt.

sportieve groet.

Gepost door: marc | 03-10-06

De commentaren zijn gesloten.