29-10-06

Ice pick

 
icepick

 

De Stranglers zijn nooit echt mijn favoriete supergroep geweest maar ik heb het gevoel dat ze reeds heel mijn leven meegaan. Jullie willen niet horen wat ik allemaal gedaan heb op 'No more heroes' and 'Peaches'. Ikzelf trouwens ook niet meer. Maar ook nummers zoals de klassiekers 'Golden Brown' en 'Strange little girl' kan ik nog steeds met de nodige appreciatie en weemoed beluisteren. Sinds ik met hen veertien uur op een lijnvlucht naar de Falklands heb doorgebracht voel ik me eigenlijk ook een klein beetje 'strangler'.

Nu, om toch nog even terug te komen op mijn 'uitspattingen' tijdens het horen van 'No more heroes', dat had alles te maken met het eerste zinnetje:

Whatever happened to Leon Trotsky?
He got an ice pick
That made his ears burn

Ice pick, mensen, wat ik me daar allemaal niet bij voorgesteld heb. Zelfs met andere woorden durf ik het hier nog niet neerpennen. Maar de realiteit, overtreft de vunzigste fantasie. Omdat niemand me ooit zou geloven heb ik het bedoelde object op de gevoelige plaat gelegd. De enige fotoshop handeling die eraan te pas kwam was het simpele kadertje.

Vraag me alstublief niet wat we met de rest van Leon Trotsky gedaan hebben. 

Wil je het bewuste nummer nog eens beluisteren, klik op de ...

23:31 Gepost door marc in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:-)) Zin voor humor,een goede eigenschap van je..:-))

Humor doet alles relativeren en rondt de scherpe hoekjes af..:-)
Meer doen!

ps.ik heb het al met muntjes geprobeerd..(ijskoud gevoel-effect),maar aan dit..begin ik niet aan...help!:-)

Gepost door: bb | 30-10-06

:-) Mooie foto marc : alles in beweging, alleen de ijspikdrager staat verstijfd. Of hij glundert of grinnikt van de kou, daar is het raden naar ;-)
groetjes,
Iris

Gepost door: Iris | 30-10-06

geschiedenisboeken 'k heb 't even nagekeken en inderdaad ... naar 't schijnt heet Trotski de laatste jaren van z'n leven al staande doorgebracht!

Gepost door: geert | 30-10-06

re-actie Ja béetje, jouw muntjesverslaving is legendarisch! ikzelf heb de mijne zo goed als overwonnen alhoewel ik soms nog in de verleiding gebracht wordt om zo'n kingetje op mijn tong te laten wegsmelten!

dag lieve iris, waarvan mannen die zes maanden van thuis weg zijn al allemaal niet beginnen te glunderen hé.

ja geert, de man had werkelijk iets waar hij trots-ki kon op zijn ;-)

ciao ciao. marco

Gepost door: marc | 31-10-06

The Stranglers in Gent Beste Marc,
The Stranglers komen voor een akostisch concert naar de Capitole in Gent op 5 oktober. Opbrengst gaat naar "Propere Lei" van het az St. Lucas in Gent. 't is maar dat je het weet en men zegge het voort.
Meer info op www.gnisp.be
Groet, Dirk

Gepost door: Dirk Piens | 16-09-07

De commentaren zijn gesloten.