10-11-06

haai

 
haai

 

Op mijn eerste zuidpoolexpeditie was er een meisje, vrouw, een vrouwmeisje dat vrolijk door het leven ging. Altijd lachen, joking en ze was mooi, knap. Ze droeg de ronkende titel van doctor marine biologist, maar ze droeg de kleurige kleren van een naar patjoulie-ruikend winkeltje. Toen ze me zag zei ze "Hi" tegen me.

"Haai?", vroeg ik. "Ain't that a big fish, with sharp teeth, maulding people whenever they can?" Ze keek me aan alsof ze het in Keulen (?) hoorde donderen. "That's 'a shark'?" zei ze met hemelse verwondering in haar ogen. Toen ik haar, wegsmeltend voor zoveel schoonheid, explikeerde dat "'haai' 'the dutch word is for shark'" schoot ze in een prachtige lach.

Toen we nadien elkaar tegenkwamen zei ze steeds, met glinstertjes in haar ogen "Shark!" tegen me.

17:49 Gepost door marc in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

flirten Typisch jouw vorm van humor,Marc...
en jouw manier van vrouwen versieren..? :-)

Gepost door: bb | 11-11-06

Gerlinde Theofiel Germaine Heb ooit eens op een of ander weekend een spelletje kaartenvreter gespeekd. Typisch chirospelletje, gebaseerd op Ribbel Stippel, waarbij het de bedoeling was de voornamen van iemand te onthouden. Per fout die je maakte, moest je een extra bierkaart in de mond nemen, tot dit niet meer houdbaar was.
Ik herinner me nog steeds Gerlinde Theofiel Germaine, en haar voornamen, het fris ogende meisje uit Overmere, met haar naturel, haar blinkende oogjes. Mmmm, voor eeuwig gebrand in mijn grijze celletjes...

Groetjes,
Tom

Gepost door: Tom | 11-11-06

@bb Ja, gehaaid is hij wel, onze Marco, op een poeslieve manier bedoel ik, letterlijk ;-)

Gepost door: marlon | 11-11-06

Sommige vrouwen blijven wij ons herinneren...een gebaar, een speciaal glimlachje, een sprankeltje in hun ogen!!! Ze kunnen ons betoveren, jong.
Groetjes.

Gepost door: Mythoske | 11-11-06

:-) Oei, marcske, zo'n bek breek je beter niet open.
Maar haar mooie lach maakte veel goed.....
groetjes en fijn weekend,
Iris

Gepost door: Iris | 11-11-06

Een echte verleider ben jij , Marcske!!! Wedden dat je een fluweelzachte stem kunt opzetten??!! Ik hoor ze fluisteren in mijn oor.
Groetjes.

Gepost door: Ilona | 11-11-06

man zeg ik schrok me bijna een ongeluk toen ik hier net op je blog kwam. Wat een griezelig beest ;-)
leuk verhaaltje erbij...wij kennen dit soort gevatheden hier ook. Onze jongste is er heel bedreven in (om van de schoonzonen nog maar te zwijgen)

Gepost door: annemie | 11-11-06

Gehaaid... ... ben je wel, beste Marc.

Want zou het niet kunnen dat de haai géen haai is ?

En dat de haai meer bepaald niemand minder is dan 'Jaws' ?

Voor het overige : een zéér fijne 'Sharktale'.

Gepost door: Wim | 11-11-06

Gehaaid? Lijkt me eerder ge-high-ed door zoveel schoonheid en charme.

Dag Marc, ik zocht hier een mail-me-knop, maar die vind ik zo niet meteen. Daarom vertel ik je hier maar even dat je mijn verdere reactie vindt op het blog van Geert (Jungfrau/Doelen/Relativi-tijt). Dank voor jouw bezoek aan ons blog, en always welcome!

Gepost door: AnnAlice | 11-11-06

Haai.

Gepost door: Evy | 12-11-06

Onbeantwoord 1 antwoord kan ik maar niet in je berichtje vinden: heeft 'a fish called Marc' gebeten?

Als reactie op de 'polemiek' over genieten of recordlopen die mijn blog dezer dagen in de ban houdt: Marc, hartelijk bedankt voor het vertrouwen in mijn progressiemarge (en ik bedoel dit absoluut niet cynisch maar ik ervaar de bezorgdheid van een ervaren atleet zoals jij als een enorm compliment!), maar wees gerust, ik ben nét zo competitief ingesteld als jij, en de Jungfrau zal geen snelheid afbotten. Mijn specifieke voorbereiding voor die mooie Alp zal slechts 1 maand in beslag nemen, so no worries mate ... de 3 uur-muur kan z'n laatste uren beginnen tellen :-)

Gepost door: geert | 12-11-06

ge-haai-de re-actie Hé bébé, ik? vrouwen versieren? ik lig nu al wakker van hoe ik mijn kerstboom zal versieren.

Vandaar die dromerige blik in je ogen, Tom. lieve meisjes, wie kan ze weerstaan, hé?

hey marlon, het lijkt hier wel een dierentuin, lieve poesjes, gehaaide vissen, eigenlijk geef ik de voorkeur aan lieve vissen. (ik laat die gehaaide poezen liever over aan een echte dierentemmer)

het is niet te doen, he mythoske, maar waarvoor leven we anders?

dag lieve iris, een mooie lach maakt inderdad veel goed. een mooie lach en mooie ogen, zeg eens wie kan er daar aan weerstaan?

haha Ilona, ik een verleider, dat denk ik niet. waarschijnlijk omdat dit woord een negatieve bijklank heeft voo mij. ik krijg natuurlijk wel graag wat lieve aandacht, maar wie niet hé?

Waarschijnlijk moet dat iets zijn in de meetjeslandse lucht, zeker. Ja Annemie, ik kan het soms niet weerstaan om de grenzen tussen plezier en plagerijen af te tasten. heel voorzichtig weliswaar.

ik beken ootmoedig, Wim. die foto komt inderdaad niet van mijn hand. of het de witte haai van het witte doek is, dat weet ik niet. ik vond die muil alleszins indrukwekkend, hij mag wel eens naar de tandarts, vind je niet?

hey AnnAlice, je hebt ongelooflijk veel gelijk, lieve charme, kan mij high maken, net zoals een lange duurloop. merci voor je bezoekje

Haai, Evy. Baai, Evy.

Hey geert, een zestal jaar geleden heb ik een dergelijke fout gemaakt. Ik was op weg om die muur te doorbreken, zoiets voel je, hé. op dat zelfde moment werd ik in de verleiding gebracht om een honderd kilometer te lopen. Ondanks dat ik niet echt goed voorbereid was om dat te doen heb ik de dodentocht gelopen in minder dan tien uur. Maar dat heeft zolang in mijn lijf gehangen, geestelijk zowel als fysisch, het was echt een knauw in mijn hele opbouw geweest. vandaar dat ik die mening ben toegedaan. maar ik ben er zeker van dat je je mits een goede voorbereiding en voldoende kilometers onder die drie uur grens moet geraken. maar toch is het niet te onderschatten.

nog een prettige vederzetting van het weekend en tot laters! ciao ciao. marco.

Gepost door: marc | 12-11-06

Hi ! Wat zegt de ene haai tegen de andere wanneer ze elkaar tegenkomen ?

Gepost door: Jo | 13-11-06

geweldig marc, jong, dat is toch dolfijn?

Gepost door: eilandman | 13-11-06

De commentaren zijn gesloten.